محصولات فرهنگی ویدئو رسانه ایرانیان

بهترین های سینمای ایران و جهان را از فروشگاه ویدئو رسانه ایرانیان بخواهید

محصولات فرهنگی ویدئو رسانه ایرانیان

بهترین های سینمای ایران و جهان را از فروشگاه ویدئو رسانه ایرانیان بخواهید

محصولات فرهنگی ویدئو رسانه ایرانیان

قزوین:بلوار سعادت - نبش کوچه گل آرا
تلفن :33661454

بیوگرافی بازیگر شهاب حسینی

شنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۰۰ ق.ظ

شهاب حسینی (بازیگر)

Shahab Hoseini


یوگرافی:

سید شهاب الدین حسینی تنکابنی متولد 14بهمن 1352 در تهران است . آخرین مدرک تحصیلی او دیپلم علوم انسانی است وتحصیلات دانشگاهی خود را در رشته روانشناسی دانشگاه تهران به قصد مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت .


ار خود را با تئاتر دانشجویی و سپس گویندگی رادیو آغاز کرد، سپس در برنامه‌ای به نام "اکسیژن" درتلویزیون ظاهرشد. در چند برنامه دیگر هم مانند بر پا بر پا، به رنگ صبح، سایه روشن و... به عنوان مجری حضورداشت، وی بازیگری را به صورت جدی در سال 1379 با نقش کوتاهی در سریال پس از باران آغاز کرد و در همان سال اولین حضور سینمایی اش را با امیر قویدل در فیلم رخساره تجربه کرد . او سالهای بعد هم به کار بازیگری و هم اجرا پرداخت. وی بخاطر بازی در فیلمهای سینمایی واکنش پنجم و شمعی در باد مورد توجه قرار گرفت، بازی کوتاه اما تاثیر گذار او در فیلم "واکنش پنجم" باعث شد داوران جشنواره فجر آن سال ، نقش آفرینی او را شایسته کاندیدا شدن بدانند تا شهاب حسینی برای نقش مکمل، نامزد دریافت سیمرغ بلورین برای اولین بار بشود.

شهاب حسینی فعالیتش در سینما را با بازی در فیلم سینمایی "آدمکها" به کارگردانی علی قوی تن ادامه داد و در سال 1381 در سه فیلم "واکنش پنجم به کارگردانی تهمینه میلانی ، "این زن حرف نمیزند" اثر علیرضا امینی و "زهر عسل" به کارگردانی ابراهیم شیبانی ایفای نقش کرد.

سال 1382را با بازی در دو فیلم "شمعی در باد" ساخته پوران درخشنده و "الهه زیگورات" ساخته رحمان رضایی سپری کرد.
بازی تحسین برانگیز او در فیلم "شمعی در باد " در نقش بابک که مبتلا به ایدز بود ، کاندیدای دیگری را برایش در بیست و دومین دوره از جشنواره فجر و هشتمین دوره جشن خانه سینما برای نقش مکمل به ارمغان آورد.
در همین سال با بازی در سریال "تب سرد" بار دیگر توانست توانایی های بازیگری خود را نشان دهد و در نقش یک کارخانه دار ورشکسته ی مضطرب بتواند خود را در کنار باقی بازیگران به اثبات برساند.
دو فیلم "رستگاری در هشت و بیست دقیقه" ساخته سیروس الوند و "گرداب" ساخته حسن هدایت حاصل کار حرفه ای شهاب حسینی در پایان سال 1383 بود .

بازی در فیلم الوند بار دیگر کاندیدای نقش مکمل را برای حسینی به دنبال داشت. او در این فیلم در نقش فواد دوست نقش اصلی ظاهر شد که دچار تعصبات شدید مذهبی و فرهنگی شده است..

سال 1384 را حسینی با بازی در دو فیلم "قتل آن لاین" ساخته مسعود آب پرور و "پیشنهاد 50 میلیونی" ساخته مهدی صباغزاده سپری کرد .

حاصل کار شهاب حسینی در سال 1385 بازی در 2 فیلم سینمایی بود . فیلم "بچه های ابدی" به کارگردانی پوران درخشنده و فیلم "غیر منتظره" به کارگردانی محمد هادی کریمی محصولات سینمایی او بود.

وی همچنین در تله فیلم "اوهام" هم نقش آفرینی کرد. و البته مهم ترین نقطه عطف کارنامه هنری وی در این سال ، بازی در نقش حبیب پارسا در سریال "مدار صفر درجه" به کارگردانی حسن فتحی بود. شهاب حسینی با بازی در این نقش توانست راه خود را هموار تر سازد و نشان بدهد که بازیگری، صرفا برای سریال های تلویزیونی نیست.

سال 1386 ، سال تقریبا پرباری برای شهاب حسینی بود. او در 3 فیلم سینمایی "دل شکسته" به کارگردانی علی روئین تن ، "محیا" به کارگردانی اکبر خواجویی و "پرچم های قلعه کاوه" به کارگردانی محمد نوری زاد نقش آفرینی کرد.
فیلم دلشکسته در گیشه با موفقیت روبرو نشد اما در بین محصولات شبکه خانگی جزو پرفروش ترین ها شد.
بازی درخور توجه شهاب حسینی در فیلم "محیا" باعث شد که او این دفعه دست خالی از جشنواره فجر نرود و دیپلم افتخار نقش اول جشنواره بیست و ششم را از آن خود کند

در این سال حسینی در دو تله فیلم "تنهایی" و "تنگنا" ایفای نقش کرد که برای بازی در "تنهایی" توانست جایزه بهترین نقش اول مرد را از اولین دوره جشنواره فیلم های تلویزیونی دریافت کند. او در این جشن جایزه خود را به همسر شهید عباس بابایی تقدیم کرد
سال 1387 ، سال پرکاری برای حسینی بود. او در فیلم "سوپراستار" ساخته تهمینه میلانی نقش یک سوپراستار سینما را بازی کرد که به فساد کشیده شده است. تلاش او آنقدر در ایفای نقشش عالی و واقعی از آب در آمده بود که باعث شد بعد از چندین بار کاندید شدن در جشنواره فجر بالاخره بتواند با سیمرغ بلورین از جشنواره بیرون برود. شهاب حسینی برنده سیمرغ بهترین بازیگر مرد نقش اول برای بازی در فیلم میلانی شد.

"درباره الی" نقطه عطف کارنامه هنری شهاب حسینی در سینما به حساب می آید. او برای اولین بار در فیلمی ساخته اصغر فرهادی ایفای نقش کرد که برای این نقش هم کاندیدای دریافت سیمرغ از بیست و هفتیمن دوره جشنواره شد.
او همچنین توانست نظر منتقدان را درباره بازی خودش در فیلم اصغر فرهادی به خود جلب کرده و برنده حایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن شب منتقدان شود. همچنین توانست جایزه بهترین بازیگر مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما را نیز در سال 1389 برای بازی در نقش احمد در فیلم "درباره الی" از آن خود کند.

او در این سال در فیلم های "حوالی اتوبان" ساخته سیاوش اسعدی ، "آناهیتا" ساخته عزیز الله حمید نژاد و "سایه وحشت" به کارگردانی عماد اسدی نیز بازی کرد.

در سال 1388 حسینی، در فیلم دوم بهرام توکلی به نام "پرسه در مه" با لیلا حاتمی همبازی شد. بازی تاثیرگذار او جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از شب منتقدان در سال 1389 را برایش به همراه داشت

وی در ابتدای سال 1389 در "برف روی شیروانی داغ" به کارگردانی محمد هادی کریمی نیز نقش آفرینی کرد.
در این سال شهاب حسینی با نقش آفرینی در 4 فیلم سینمایی و دو سریال سال پرکاری را پشت سر می گذارد. فیلم های سینمایی "سوت پایان" با نام موقت روایت به کارگردانی نیکی کریمی ، فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی، فیلم "خانه پدری" به کارگردانی کیانوش عیاری ، "آفریقا" ساخته هومن سیدی و دو سریال "شوق پرواز" به کارگردانی یدالله صمدی ، و "سرزمین کهن" به کارگردانی کمال تبریزی حاصل زندگی حرفه ای شهاب حسینی در سال 1389 است.
البته ساخت سریال "شوق پرواز" از ابتدای سال 1388 آغاز شد که شهاب حسینی در آن در نقش شهید عباس بابایی خلبان فقید دوارن جنگ ، ظاهر شد.

همچنین وی به خاطر فیلمهای پرسه در مه و درباره الی بازیگر مرد برگزیده چهاردهمین جشن بزرگ سینمای ایران نیز بود.

حسینی به همراه چندی از دوستانش و همچنین برادرش سید مهدی حسینی، گروه موسیقی هفت را تاسیس کردند. تا کنون چهار مجموعه آهنگ از این گروه منتشر شده‌است که شهاب حسینی در آلبوم یک و دو به دکلمه پرداخته و درآلبوم سه و چهار خوانندگی کرده‌است. ...

مجموعه آثار:

- رخساره (امیر قویدل، 1379)
- آدمکها (علی قوی تن، 1381)
- واکنش پنجم (تهمینه میلانی، 1381)
- زهر عسل (ابراهیم شیبانی، 1381)
- شمعی در باد (پوران درخشنده، 1382)
- الهه زیگورات (رحمان رضایی، 1382)
- رستگاری در هشت و بیست دقیقه (سیروس الوند، 1383)
- گرداب (حسن هدایت، 1383)
- قتل آن لاین (مسعود آب پرور، 1384)
- پیشنهاد پنجاه میلیونی (مهدی صباغزاده، 1384)
- بچه های ابدی (پوران درخشنده، 1385)
- ایستگاه بهشت (نادر مقدس، 1385)
- غیرمنتظره (محمدهادی کریمی، 1386)
- پرچم های قلعه کاوه (محمد نوری زاد، 1386)
- محیا (اکبر خواجویی، 1386)
- سوپر استار (تهمینه میلانی، 1387)
- دل شکسته (علی رویین تن، 1387)
- درباره الی (اصغر فرهادی، 1387)
- آناهیتا (عزیزالله حمیدنژاد، 1387)
- حوالی اتوبان (سیاوش اسعدی، 1388)
- پرسه در مه (بهنام توکلی، 1388)
- برف روی شیروانی داغ (محمدهادی کریمی، 1389)
- سوت پایان (نیکی کریمی، 1389)
- جدایی نادر از سیمین (اصغر فرهادی، 1389)
- آفریقا (هومن سیدی، 1389)
- من و زیبا (فریدون حسن پور، 1390)
- یکی می خواد باهات حرف بزنه (منوچهر هادی، 1390)
- حوض نقاشی (مازیار میری، 1391)
- هیس! دخترها فریاد نمی زنند (پوران درخشنده، 1390)
- پنج ستاره (مهشید افشارزاده، 1392)
- ساکن طبقه وسط (به کارگردانی خودش، 1392)

مجموعه و برنامه های تلویزیونی:
- اکسیژن (سری اول، مجری، 1377)
- رنگ صبح (مجری، 1378)
- برپا، برپا (مجری، 1378)
- با شما (مجری، 1378)
- آفتابگردان (مجری، 1378)
- اکسیژن (سری دوم، مجری، 1378)
- ویژه برنامه عید فطر (مجری، 1379)
- پس از باران (مجموعه، سعید سلطانی، 1379)
- همسفر (مجموعه تلویزیونی، در دو اپیزود، 1380)
- پلیس جوان (مجموعه، سروس مقدم، 1380)
- تب سرد (مجموعه، علیرضا افخمی، 1382)

 

جوایز و افتخارات:

- برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از پانزدهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "جدایی نادر از سیمین - 1390
- برنده جایزه گروه بازیگر مرد از جشنواره برلین برای بازی در فیلم "جدایی نادر از سیمین" - 1389
- برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم "جدایی نادر از سیمین" - 1389
- برنده تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد از چهارمین جشن منتقدان برای بازی در فیلم "پرسه در مه" - 1389
- برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از چهاردهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم های "درباره الی ..." و "پرسه در مه" - 1389
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگز نقش اول مرد از جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر برای بازی در فیلم "سوپر استار" - 1387
- تقدیر شده به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر برای بازی در فیلم "درباره الی" - 1387
- برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره بیست و ششم فیلم فجر برای بازی در فیلم "محیا" - 1386
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و سوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "رستگاری در هشت و بیست دقیقه" - 1383
- کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره بیست و دوم فیلم فجر برای بازی در فیلم "شمعی در باد" - 1382
- کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "شمعی در باد" - 1383
- کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از هفتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم "واکنش پنجم" - 1382

- See more at: http://moviemag.ir/cinema/movie-reviews/world/12113-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D8%B4-mission-impossible-rogue-nation#sthash.PgBGVtwd.dpuf

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.